"Bibliotekarer rykker ud"

Hos "Viden på Tværs" har man fået øje på vores projekt "Tid til læsning", hvilket der er kommet en fin artikel ud af. Artiklen bærer overskriften "Bibliotekarer rykker ud" og kan findes her.

Viden på Tværs' mission er at sætte dagsordenen, sprede viden og understøtte medarbejdere og ledere i udvikling af de kommunale arbejdspladser og kerneopgaver til gavn for borgerne. Vi er meget glade for omtalen og synes, I skal læse artiklen. 

 

 

En velfortjent læsepause

Måske har du efter en stressperiode svært ved at koncentrere dig om at læse? Måske er du ved at finde fodfæste ovenpå en depression? Måske noget helt tredje? 

Tirsdag d.20. september kl 10.-11.30 starter vi en læsegruppe på Risskov Bibliotek for dig, der har brug for en velfortjent læsepause. Læsegruppens hensigt er at fungere som dit frirum, hvor du kan nyde god litteratur og samtale i et uforpligtende fællesskab. 

Denne læsegruppe indgår i pilotprojektet for "Tid til Læsning". Har du mon set vores omdelte flyer, eller læser du om gruppen her på hjemmesiden? Der er stadig plads til deltagere, så hvis du føler, at beskrivelsen øverst oppe rammer dig, og du har lyst til at deltage i læsegruppen, så er du meget velkommen.

Send en mail til teresa@laeseforeningen.dk og meld dig til.

Luk litteraturen ind

- litteraturens gavn.

Sådan lyder overskriften for et debatarrangement, Gallo Huset inviterer til torsdag d.25. august 2016 kl 15.30-17-30. Mette Steenberg lægger op til samtale og debat om emnet og præsenterer samtidig "Tid til Læsning"-projektet. Via en showcase vil de deltagende få indblik i de erfaringer, Læseforeningen har med forskellige slags læsegrupper og de resultater, undersøgelser heraf viser. 

Kom med dit bidrag til debatten, det koster kun 25 kr at deltage. Læs mere hos Gallo Huset