Læsningen er i gang

Læsegrupperne i Ikast-Brande, Viborg, Herning og Holstebro kommuner har nu været i gang i en måned og er dermed snart halvvejs i forløbet. Derfor er det også snart tid til et ERFA-møde for læseguiderne med fokus på en 'midtvejsevaluering' af arbejdet i grupperne. Det afholdes d. 11.5.2017 i Herning.
Læseforeningen følger med i læsegrupperne hen over foråret.

Deltagerne i læsegrupperne er glade for tilbuddet og engagerede i teksterne, og fremmødet har været godt. Udvalget i litterære oplevelser har allerede været bredt - de har blandt andet læst 'Skibsdrengen' af Karen Blixen og 'Visse Erindringer' af den tyske forfatter Judith Hermann, samt digte af Marianne Larsen og den svenske poet Tomas Tranströmer.
Læsningen satte fra første dag gang i spændende snakke, både om de konkrete tekster og personlige oplevelser - om nydelsen ved 'gode sætninger' og glæden ved at have litteratur i sit liv.

Imens begynder forberedelserne til det næste hold af læsegrupper i efteråret så småt at gå i gang, både i kommunernes sundhedscentre og i Tid til Læsnings organisation.