Tredje runde af Tid til Læsning er i fuld gang

I august og september er der blevet arbejdet på fuld kraft med at fortælle om Tid til Læsning til mulige nye deltagere.
Som noget nyt har man som interesseret kunne tage ned til et informationsmøde på sit lokale bibliotek. Det har fungeret som en god og hyggelig måde at møde sin læseguide og opleve guidet fælleslæsning på egen krop. Der har i denne rekrutteringsrunde været en fin interesse for læsegrupperne. Kommunerne har også gjort sig flere erfaringer med rekrutteringsprocessen, især om vigtigheden af timing, det vil sige hvornår tilbuddet om en læsegruppe præsenteres for mulige deltagere.
Nu er række læsegrupper sat i søen og fremmødet er godt!
Der er en ny læsegruppe i Herning, to nye grupper i Holstebro, to nye grupper i Viborg, og to nye grupper inden for socialpsykiatrien. En gruppe fra foråret fortsætter i Herning, og Horsens har oprettet to grupper som ikke kræver henvisning . - I Holstebro og Viborg er frivilligt drevne, åbne læsegrupper også undervejs. Så nu læses der løs, ind til julen står for døren, i starten af december.

bog.png